Vårt formål

Å inspirere til nye opplevelser blant partnere, elskere og one-night stands, og fremme glede med respekt for den enkeltes frie vilje.


Vår misjon

I Geil har vi som ambisjon å være ‘The X in Sex’, og vi ønsker å forandre hvordan seksualitet oppfattes og oppleves.Hva vi gjør

Geil er en førsteklasses leverandør av produkter for seksuell utforskning blant likesinnede. Vi tenker på disse produktene som the X's in sex.


Vi praktiserer det vi formidler

Våre kjerneverdier

Sexy, Innerst Inne

Hos Geil feirer vi personlige relasjoner og individuelle identiteter, og favner om den unike naturen rundt seksualitet. Vår inklusive stil er reflektert i våre produkter og markedsføring, der vi åpent diskuterer og bejubler det som er sexy. På et modig vis tar vi egne veier innen vår industri, drevet av innovasjon og utmerkelse innen markedsføring, teknologi og design. Vi fremmer oppriktige og anerkjennende relasjoner, og er alltid ivrige etter å utforske og fremheve de sexy aspektene ved arbeidet vårt.

Alltid i Bevegelse

Vi utfordrer de konvensjonelle narrativene rundt sex og nytelse med sofistikert dristighet. Vår innovative produktdesign og markedsføringsstrategier skaper inspirerende opplevelser og fremmer nye relasjoner og muligheter i bransjen. Vi omfavner globale trender og ulike kulturer, og tilfører vår tilnærming lidenskap og dynamikk som inspirerer kundene til å omfavne sin seksualitet med selvtillit og begeistring, noe som er drivkraften bak vår fortsatte suksess og vekst.

Flørt og Forfør

Geil sammenfatter essensen av forførelse, og ser på det som en kunstform balansert med forlokkelse og intriger. Vi gir den enkelte mulighet til å uttrykke sin unike sjarm på en selvsikker, oppløftende og respektfull måte. Forførelse hos Geil handler om å skape et miljø der den enkelte føler seg fri til å utforske sin sensualitet. Ekte forførelse ligger i forbindelsen mellom individer, og fremmer emosjonell og fysisk harmoni som deles, feires og er dypt personlig.