Bestilling

For øyeblikket tilbyr vi betaling med Vipps, Apple Pay, Klarna, Visa, Mastercard og American Express.

En ordrebekreftelse vil bli sendt til din e-post innen én time etter at bestillingen ble lagt inn. Dersom du ikke har fått bekreftelsen kan du kontakte oss her, så vil vi bekrefte om vi har mottatt bestillingen.

Vår emballasje er bevisst diskré. Bestillingen din leveres i en hvit eller nøytral forpakning.

Dersom du har oppgitt feil leveringsadresse ber vi deg kontakte oss umiddelbart her. Dessverre kan vi ikke love at vi kan gjøre justeringer i tide, avhengig av hvor langt bestillingen har kommet.

Dersom du ønsker å kansellere bestillingen ber vi deg kontakte oss umiddelbart her. Dessverre kan vi ikke love at vi kan gjøre justeringer i tide, avhengig av hvor langt bestillingen har kommet.

Leveranse

Vi leverer innen 2-3 virkedager i Norge.

Vi gjør oppmerksom på at vi kun mottar en estimert leveringsdato fra våre transportører. Under spesielle omstendigheter, som salgsperioder og høytider, kan det forekomme lengre leveringstider på grunn av økt pågang.

Alle bestillinger sendes fra vårt tredjepartslager på Skedsmokorset, Norge.

Angrerett

Vennligst merk at vi ikke aksepterer bytte og/eller retur av åpnede eller brukte produkter.

For å være kvalifisert for refusjon eller bytte av en skadet vare, må du kontakte oss her innen 30 dager etter at du mottok produktet. Legg ved utfylt angrerettskjema, og gjerne et bilde av skaden.

Når en refusjon er gjennomført, vil pengene bli tilbakebetalt til den opprinnelige betalingsmåten innen 15 virkedager.

Vår angrerett gjelder kun transaksjoner der Geil er den selgende parten. Dersom du har kjøpt et produkt hos en av våre forhandlere gjelder deres retningslinjer for angrerett.

Kvalitet

Ja. Alle våre produkter møter de strengeste standardene for testing og kvalitet, inkludert CE-merking og relevante ISO-standarder. Alle produkter av medisinsk klassifisering er registrert i lokale og regionale offentlige databaser.

Vi samarbeider direkte med produsenter fra hele verden, inkludert i Europa, USA og Asia. Se hvert enkelt produkt for mer informasjon om produksjonen.

Har du fortsatt spørsmål?