Kroppens erogene soner

Kroppens erogene soner

Hode, skulder, kne og tå.

Det er viden kjent at kroppen har noen deler som får det til å rykke til litt ekstra hos oss. Kjønnsorganene, brystvortene, og leppene er alle erogene soner som føles behagelig når de blir stimulert. Men kjenner du til alle kroppsdelene som kan være like opphissende?

1. Hodebunnen

Hodebunnen blir ofte oversett som en erogen sone, men mange synes det er veldig opphissende å få massert hodet eller lekt med håret. Prøv å bruke fingertuppene til å massere hodebunnen forsiktig, eller dra lett i håret. Tross alt, hodebunnen er proppfull av nerveender.

2. Føttene

Selv om enkelte studier viser at føttene rangeres relativt lavt sammenlignet med andre erogene soner er det fortsatt sant at mange tenner på å få føttene berørt eller sugd på. På lik linje med hodebunnen er det også i føttene en jungel av nerver som kan sprite ting opp.

3. Ørene

Ørene, og ikke minst øreflippene, er et veldig sensitivt område og kan være ekstremt erogene. Prøv å kysse, slikke, eller bite lett på øreflippene, eller kanskje finn ut om din partner liker å få øregangen stimulert? Mens du er i området kan du jo benytte sjansen til å hviske noe lavt inn i øret... sehr geil.

4. Nakken

Halsen er en klassisk erogen sone, men den blir ofte oversett. Å kysse, slikke eller bite forsiktig i nakken kan være utrolig opphissende for mange mennesker. Du kan også prøve å bruke pusten din for å skape en varm, prikkende følelse på huden.

5. Nedre del av ryggen

Korsryggen er et følsomt område som kan være behagelig når det berøres eller masseres, og kan flørtes med både i offentligheten og på privaten. Nervene i den nedre delen av ryggen er tilknyttet bekkenet, så det ikke er overraskende om fantasien løper løpsk.

6. Baksiden av kneet

Har et romantisk prospekt noen gang fått deg til å føle deg mo i knærne? Det viser seg at når noen berører den kroppsdelen, vil du sannsynligvis føle det på samme måte. Baksiden av knærne dine har en drøss med nerver, til tross for at det ikke er en del av kroppen som får mye oppmerksomhet.

_

Avslutningsvis passer det seg å minne om at kropper er forskjellige, og det som føles herlig for en person er ikke nødvendigvis sant for den neste. På den lyse siden, antallet erogene soner gir jo en fantastisk mulighet for å eksperimentere med både områder og teknikker.